WERKWIJZE

Tijdens een kosteloos èn vrijblijvend adviesgesprek lopen we samen uw woning door en bespreken we de mogelijkheden om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. We bespreken welke zaken u eventueel al zelf kunt (laten) doen, zoals opruimen of een muur schilderen. Vervolgens stel ik een offerte op voor de gehele woning, gebaseerd op uurtarief en eventueel aan te schaffen accessoires.

Na akkoord van de offerte wordt er een vervolgafspraak gepland en ga ik voor u aan de slag. Ik werk met de zogenaamde ‘hands on’ aanpak. Dat wil zeggen; geen diagnoserapport, maar direct de handen uit de mouwen. Dit geeft snel resultaat. Binnen 1 à 2 dagen is uw woning verkoopklaar. Desgewenst kan ik ook de woningfotografie verzorgen, zodat de woning direct klaar is om door uw makelaar op internet geplaatst te worden.

Als House of KIKI stylist werk ik volgens het succesvolle hands-on concept. Deze unieke methode heeft zich bewezen en dat heeft geresulteerd in erkenning door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Ik ben gewend om met een zo laag mogelijk budget een zo groot mogelijk resultaat te boeken. Bij de uitvoering ga ik uit van de bestaande inrichting en zal ik de sterke punten van uw woning benadrukken. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van de reeds in het huis aanwezige meubelen en accessoires, maar voor een optimaal resultaat is het meestal wenselijk om een aantal extra accessoires aan te schaffen.

logo_kiki-grijs